AUTO & ONDERDELEN HANDEL

 

ONDERDELEN

Wij zijn een KZD 2 gecertificeerd bedrijf en aangesloten bij ARN. Dit betekent dat wij de auto’s demonteren volgens de laatste milieu eisen. Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod van zeer veel gebruikte, maar ook nieuwe onderdelen voor bijna elk merk auto. Veel van de onderdelen liggen gesorteerd in ons magazijn, zodat u zeer snel geholpen kunt worden door ons personeel.
U kunt ons op vele manieren benaderen om te vragen of het door u gezochte onderdeel op voorraad is. Dit kan per email, fax, telefoon of u Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen dan zsm contact met u opnemen om u verder te helpen. Ook het monteren van de onderdelen kan in overleg bij ons gebeuren tegen een gunstig uurtarief.

 

SLOOPAUTO

Heeft u een auto waar u vanaf wilt? Bel dan onze inkoper Hein Verweij, en u krijgt een eerlijk bod. Dit geldt voor zowel loop- als sloop auto’s. Tel. 06-55160410, b.g.g 0348-552990.

 

OCCASSIONS

Bent u toe aan een andere auto? Wij helpen u graag! Wij hebben een regelmatig wisselend aanbod in occasions. De auto’s worden geleverd met een nieuw jaar APK. Kijkt u eens rond op de site voor ons aanbod. Staat de auto naar uw zin er niet bij, bel ons en dan zullen wij er alles aan doen u te helpen. Inruil is natuurlijk geen probleem.

 

UITLEES-SERVICE

Blijft uw motor-storingslampje branden of welk ander ongewenst lampje? Ook dan kunt u bij ons terecht om uw auto uit te laten lezen of te resetten. Desgewenst kunnen wij dan in overleg met u tot reparatie overgaan. Dit betreft zowel luxe als bedrijfswagens. Desgewenst kan dit na overleg op lokatie.

 

AIRCO-SERVICE

Wij laten u in de kou zitten. Wie kijkt er niet uit naar de zomer? Om te zorgen dat u dan ook relaxed in uw auto kunt rijden verzorgen wij ook de airco installatie. Het hele traject wordt doorlopen om te zorgen dat uw airco werkt zoals het hoort, van leeghalen tot vullen. Ook in de winter is het belangrijk dat de werking hiervan goed is,denkt u maar eens aan de beslagen ramen. En werkt het niet zoals het hoort? Geen nood,wij repareren het voor u. Dit alles natuurlijk in nauwgezet overleg met u.

 

APK-SERVICE

Het is elk jaar weer spannend, komt hij erdoor of niet? De APK keuring van uw auto kan veel geld kosten, maar wij doen er alles aan het zo voordelig mogelijk voor u te regelen. Waar mogelijk ,en indien verantwoord repareren wij met gebruikte delen. Dit scheelt geld en u kunt weer een jaar vooruit. Neem gerust contact met ons op of nog beter kom langs op ons bedrijf, dan nemen we met u onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden met u door.
 
U ziet het: wij doen er alles aan om u mobiel te houden!!!!!
Graag tot ziens!

Verweij’s Trucking BV

Lopikerweg Oost 64
3411 JH Lopik
T 0348-552990
F 0348-554362
Inkoop: 06-55160410
autoonderdelen@verweij-trucking.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

8.30 - 17.30

Zaterdag

8.30 - 14.30

Zondag

Gesloten

Verweij’s Trucking - Lopikerweg Oost 64 - 3411 JH Lopik